Valet i USA: Clinton storfavorit inför den sista debatten

Inför nattens sista debatt i det amerikanska presidentvalet så har Hillary Clinton sprungit ifrån Donald Trump om vi kikar på oddsen från LeoVegas.

Det har stormat kring Donald Trump den senaste tiden med kvinnor som anklagat honom för sexuella trakasserier samt att en läckt video som ställer Trump i dålig dager. Men även Hillary Clinton har också fått utstå en del kritik på grund av läckta e-postmeddelanden. Trots att Trump fått utstå mest kritik den senaste veckan så skiljer det bara ynka fyra procent mellan de två kandidaterna. Det gör nattens otroligt viktig då mycket kan hända innan detta val ska avgöras i början av november.

Även om det fortfarande är förvånansvärt jämnt i opinionsundersökningarna så pekar ändå oddsen klart till Clintons fördel och faktum är att de har minskat rejält om vi jämför med oddsen inför den första debatten. Ett spel hos LeoVegas ger just nu låga 1,20 gånger pengarna på att Clinton blir USAs nästa president medan ett spel på Trump spelas just nu till relativt höga 5,00 gånger pengarna.

Gå till LeoVegas för att betta

Oddsen att bli USAs nästa president

Hillary Clinton: 1,20
Donald Trump: 5,00

Oddsen på vilket parti som vinner

Demokraterna: 1,18
Republikanerna: 4,80
Annan: 101,00