Valet i USA: Clinton storfavorit inför den sista debatten

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

Inför nattens sista debatt i det amerikanska presidentvalet så har Hillary Clinton sprungit ifrån Donald Trump om vi kikar på oddsen från LeoVegas.

Det har stormat kring Donald Trump den senaste tiden med kvinnor som anklagat honom för sexuella trakasserier samt att en läckt video som ställer Trump i dålig dager. Men även Hillary Clinton har också fått utstå en del kritik på grund av läckta e-postmeddelanden. Trots att Trump fått utstå mest kritik den senaste veckan så skiljer det bara ynka fyra procent mellan de två kandidaterna. Det gör nattens otroligt viktig då mycket kan hända innan detta val ska avgöras i början av november.

Även om det fortfarande är förvånansvärt jämnt i opinionsundersökningarna så pekar ändå oddsen klart till Clintons fördel och faktum är att de har minskat rejält om vi jämför med oddsen inför den första debatten. Ett spel hos LeoVegas ger just nu låga 1,20 gånger pengarna på att Clinton blir USAs nästa president medan ett spel på Trump spelas just nu till relativt höga 5,00 gånger pengarna.

Gå till LeoVegas för att betta

Oddsen att bli USAs nästa president

Hillary Clinton: 1,20
Donald Trump: 5,00

Oddsen på vilket parti som vinner

Demokraterna: 1,18
Republikanerna: 4,80
Annan: 101,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 oktober, 2016