Valet i USA: Clinton favorit inför den första debatten

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Hillary Clinton och Donald Trump kommer i natt att drabba samman i den första debatten i det amerikanska Presidentvalet och kikar vi på oddsen inför denna första debatt så är Clinton fortfarande stor favorit att vinna valet.

Det är ett otroligt spännande val i USA. Den osannolika kandidaten Donald Trump har gått från att ha blivit utskrattad och uträknad till republikanernas kandidat och nu en verklig utmanare till Hillary Clinton som varit den stora favoriten på förhand.

I natt ska de två presidentkandidaterna mötas i den första Presidentdebatten, med start 03:00 svensk tid. Trump har knappat in den senaste tiden men kikar vi på oddsen från Unibet så ger ett spel fortfarande relativt höga 2,30 gånger pengarna. Clinton är fortfarande spelbolagets favorit att vinna valet och ger just nu 1,60 gånger pengarna.

Det är ett spännande uppgörelse vi har framför oss och är du intresserad av att betta på dina favorit så använda länken nedan för att ta del av de senaste oddsen.

Gå till Unibet för att betta på Presidentvalet i USA

Oddsen att bli USAs nästa president

Hillary Clinton: 1,60
Donald Trump: 2,30
Bernie Sanders: 51,00
Joe Biden: 51,00
Tim Kain: 151,00
Gary Johnson: 251,00
Jill Stein: 501,00

Oddsen på vilket parti som vinner

Demokraterna: 1,55
Republikanerna: 2,50
Annan: 51,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 september, 2016