Valet i USA: Trump tar hem det igen

Hämtat dig än från förra veckans skräll då Donald Trump vann det amerikanska presidentvalet? Givetvis kan du redan nu betta på vem som vinner valet 2020 och ska vi tro oddsen så är Trump klar favorit.

Hillary Clinton var spelbolagens stora favorit hela vägen till valet men trots det så var det Donald Trump som stod som slutlig vinnare, till allas förvåning.

Nu är det upp till bevis för Trump som har fyra år på sig att bevisa att allt han sagt att han ska göra inte bara var tomma ord. Därmed är det mycket som kan hända tills nästa val 2020.

Trump favorit och skyhögt odds på Clinton

Kikar vi på oddsen från LeoVegas så tror man att Trump kommer att förnyat förtroende 2020 och ger han det lägsta oddset till 2,50 gånger pengarna. Hillary Clinton väntas inte bli Trumps utmanare denna gången då ett spel på att hon hon tar revansch ger hela 21,00 gånger pengarna.

Michelle Obama är demokraternas främsta kandidat enligt oddsen

Främsta utmanare är istället Trumps vicepresident Mike Pence till oddset 5,00 gånger pengarna. Och från demokraternas håll är det Michelle Obama som framhålls som den främsta kandidaten till 8,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

Kan Trump, kan West?

Trump var ju en stor outsider bara ett år innan valet och oddsen var skyhöga. En stor outsider är musikern Kanye West, som har sagt att han ska kandidera till valet 2020, och ett spel ger hela 201 hos LeoVegas.

Kolla in oddsen hos LeoVegas