Vem blir Hammarbys näste tränare? Kolla in oddsen

Odds på Hammarbys nästa tränare hos betsson

Milos Milojevic slutar sitt tränaruppdrag för Hammarbys herrlag och jakten på en ny tränare har börjat. Spekulationerna om vem som tar över går varma och hos betsson går det till och med att betta på vem som blir Hammarbys näste tränare.

Jens Gustafsson oddsfavorit

betsson har valt ut och oddssatt 19 kandidater till uppdraget. Bland de tänkbara kandidaterna finns namn som Jens Gustafsson, Pablo Piñones Arce, Ole Gunnar Solskjær, Lars Lagerbäck, Åge Hareide och Henrik Larsson. Bäst till ligger Hajduk Splits tränare Jens Gustafsson om man ska tro betsson. Gustafsson är nämligen klar oddsfavorit just nu och går att spela till oddset 1.30. Andrahandsfavorit är Hammarbys damtränare Pablo Piñones Arce som går att spela till 6.00 gånger pengarna.

Mindre troliga kandidater till uppdraget är till exempel Lars Lagerbäck och Henrik Larsson. Att någon av dem skulle ta över vore en riktig högoddsare och går just nu att betta på till 30.0 gånger pengarna.

Oddsfavoriter att bli Hammarbys nästa tränare

  • Jens Gustafsson, 1.30
  • Pablo Pinones Arce, 6.00
  • Henrik Rydström, 8.00
  • Josep Clotet Ruiz, 10.00
  • Stefan Billborn, 12.00

Odds på vinnaren av Allsvenskan 2022

Betsson har också öppnat upp spel på vem som vinner Allsvenskan 2022. Regerande mästarna Malmö FF hålls som vinnarfavorit och spås ta hem titeln även nästa säsong. Ett spel på Malmö som vinnare av Allsvenskan 2022 ger just nu 2.15 i odds.

Stockholmslagen ligger också bra till enligt oddsen. Djurgården och AIK är andrahandsfavoriter till 5.0 gånger pengarna och Hammarby är tredjehandsfavorit till oddset 10.0.

Spela hos betsson

Du hittar samtliga spel under kategorin Allsvenskan i betssons oddsavdelning. Om du inte har ett konto hos betsson går det snabbt att skapa ett med bankidentifikation. Insättningar till kontot kan till exempel göras med Swish, trustly och kontokort.