Vem blir nästa James Bond? Odds på favoriterna.

Söker efter James Bond med förstoringsglas

Daniel Craig slutar som James Bond och rekryteringen av en ny agent 007 är i full gång. Hos betsafe kan du nu betta på vem du tror tar över efter Daniel Craig och ska man tro oddsen så är Idris Elba en het kandidat till rollen. I skrivande stund är Elba, som bland annat är känd från TV-serierna The Wire och Luther, oddsfavorit hos betsafe. Ett bet på Elba som nästa James Bond ger just nu 3.00 i odds hos betsafe.

Tittar man på oddsen är dock inte Elba någon klar storfavorit att ta över efter Craig. betsafe har skakat fram en hel lista med troliga kandidater och Tom Hardy och Richard Madden är andrahandsfavoriter till oddset 3.50.

Totalt går det att betta på 22 olika skådespelare som nästa James Bond hos betsafe. Förutom Idris Elba, Tom Hardy och Richard Madden innehåller listan även namn som James Norton, Henry Cavill, Michael Fassbender och Harry Styles. Styles är dock en högoddsare i sammanhanget och ett bett på honom ger just nu hela 501.00 gånger pengarna.

Odds att bli nästa James Bond

Här nedan ser du en lista med de fem skådespelare som har lägst odds hos betsafe just nu.

  • Idris Elba 3.00
  • Tom Hardy 3.50
  • Richard Madden 3.50
  • James Norton 5.00
  • Regé-Jean Page 5.50

Oddsen uppdaterade 21 oktober 2021

Gå till betsafe

Betta hos betsafe

Vill du betta på vem som blir nästa James Bond? Då hittar du aktuella odds under kategorin övrigt i betsafes oddsavdelning. Spelstopp är satt till kl 19:00 den 31:a december 2021. För att spela behöver du ha ett konto hos betsafe. Har du inte ett konto kan du enkelt öppna ett med din bankidentifikation.

Craig lämnar efter fem filmer

Daniel Craig slutar som James Bond efter totalt fem filmer. Hans första var Casino Royale som kom ut 2006 och hans sista film, No Time to Die, hade premiär i år. Förutom Bond-filmerna så har han bland annat spelat huvudrollen i The Girl With The Dragon Tattoo.