Vem vinner NBA 2023? Så säger oddsen

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Vem vinner NBA 2023 odds

NBA säsongen börjar närma sig slutspelet och med bara runt 10 matcher kvar att spela för samtliga lag innan slutspelet drar igång tänkte jag dela mina tankar kring bland annat vem jag tror vinner NBA 2023. Ända sen säsongen drog igång så har spelbolagen ändrat favorit en hel del gånger och det är inte konstigt då lags chanser kan minska/öka rejält beroende på om man åker på skador på toppspelare bland annat. Men just i skrivande stund så är det fortfarande Milwaukee Bucks som står som favorit att vinna till 3.80 pengarna, med Celtics precis bakom på 4.50.

Eastern Conference

Eastern Conference har iår varit väldigt intressant att följa då Bucks och Celtics ända sedan säsongsstart har varit riktigt bra och även stått som favoriter att vinna NBA ett flertal gånger. Innan säsongen drog igång var det Celtics som stod som favorit att vinna tillsammans med Los Angeles Clippers från West. Det ändrades dock ganska snabbt så fort Bucks fick igång maskineriet och det lag som har stått som favorit längst är just Milwaukee Bucks.

I skrivande stund så står man till 3.80 pengarna hos Bethard. Sedan har vi Celtics på 4.25 pengarna vilket innebär att spelbolagen tror att den som vinner Eastern Conference, vinner hela skiten. Och jag håller helt klart med, jag har sedan säsongsstart haft Bucks som favorit att vinna och har det än idag. 

Western Conference

West har varit ännu mer spännande än East denna säsong då det fortfarande är otroligt jämnt från 5:e plats där vi har Clippers idag, hela vägen ner till 11:e plats där Mavs befinner sig. Det kommer nog att avgöras i den sista omgången om vilka lag som kommer att ta sig vidare till slutspel och mer spännande än så kan det inte bli.

När det kommer till favorit att vinna Western Conference så är det två lag som sticker ut, givetvis är det Nuggets som är etta just nu och kommer nog att sluta etta dessutom. Men även Phoenix Suns som fick Durant till laget i den senaste draften. Med det tillskottet blev man direkt favorit att vinna Western Conference och det kan jag inte argumentera mot. Dock så måste jag nog ändå säga att Nuggets är det bättre laget i mina ögon, i dagsläget iallafall. Men såklart så är det annorlunda när slutspelet väl drar igång. Oddset på att Suns vinner West är 3.25 pengarna hos Bethard och Nuggets står på 4.25 just nu. 

Mina tankar

Jag står fast vid att jag tror att Bucks kommer att vinna NBA denna säsong och så länge truppen håller sig frisk så kommer dom bli otroligt svåra att stoppa. NBA finalen tror jag blir mellan Milwaukee Bucks och Phoenix Suns, alltså en repris av finalen säsongen 20/21. Bucks står som sagt till 3.80 pengarna hos Bethard, Celtics till 4.25 och Suns till 5.50.

Gå till Bethard

Vem vinner NBA 2023? – oddsen just nu

Vinnraodds NBA 2023
Oddsen på vem som vinner NBA 2023. Oddsen är hämtade från Bethard.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 april, 2023