Viktig match för Ghana i Afrikanska Mästerskapen

I Afrikanska Mästerskapen är en av förhandsfavoriterna Ghana illa ute. Förlorar man dagens match mot Mali finns risken att man får lämna turneringen redan i gruppspelet.

Ghana har ett oerhörd viktig match idag mot Mali i Afrikanska Mästerskapen, vid klockan 16:00 nu i eftermiddag. Efter 1-1 matchen mot DR Kongo inledningsvis är det av vikt att man vinner mot Mali. Skulle Mali vinna är de klara för slutspel och skulle DR Kongo sedan vinna sina två matcher, som man har kvar i gruppen, är även de vidare till gruppen vilket skulle betyda att Ghana är utslaget.

Spelbolaget William Hill håller dock Ghana som favorit i dagens möte mot Mali till relativt höga 2,15 gånger pengarna. Ett spel på Mali ger 3,50 gånger pengarna.

Det andra mötet för dagen i Afrikanska Mästerskapen spelas mellan DR Kongo och Niger. Där DR Kongo är stor favorit till oddset 1,73 gånger pengarna hos William Hill, och de väntas därmed sätta stor press på Ghana i grupp b.

16:00 Ghana – Mali 2,15 – 3,20 – 3,50
19:00 Niger – DR Kongo 5,50 – 3,25 – 1,73

Spela hos William Hill

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 januari, 2013