Viktiga kvalmatcher när Sverige testar

Sverige spelade som bekant VM-kval i helgen och får under onsdagen chansen att testa lite andra spelare i träningslandskampen mot Serbien. Men för många andra lag står viktiga kvalmatcher på programmet.

Vi börjar med Sveriges träningslandkamp i Serbien. Hemmalaget har imponerat stort i kvalet hittills och kommer bli en svår nöt att knäcka för Lagerbäck.

Bästa oddset på svensk seger har :Unibet: som betalar 3,50 om Sverige vinner.

I VM-kvalet tar Turkiet emot världens just nu kanske bästa nation då Spanien gästar. Lagen möttes så sent som i lördags, då vann Spanien med 1-0. Trots bortaplan håller spelbolagen spanjorerna som favoriter, 2,21 hos :canbet:.

England slog Slovakien i en träningslandskamp i lördags, nu ställs man mot en av konkurrenterna i grupp 6, Ukraina. :betway: och :expekt: ger 1,40 på hemmaseger.

En annan match av intresse är ”derbyt” mellan Tjeckien och Slovakien i grupp 3. En grupp där hela fem lag gör upp om VM-platserna. Tjeckien är favoriter till oddset 1,50 hos :expekt:.

Men den kanske mest intressanta matchen spelas i Italien där Gli Azzurri tar emot Irland med Giovanni Trappatoni vid rodret. Spelbolagen håller italienarna som favoriter men se upp för ett formstarkt Irland som utmanar om gruppsegern i grupp 8.

Dessutom spelar en av våra konkurrenter i VM-kvalet, Danmark, hemma mot Albanien på onsdagen. Danskarna leder gruppen och är stora favoriter i matchen till oddset 1,23 hos :expekt:. Även Ungern spelar hemma på onsdagen då man tar emot slagpåsen Malta.

Se onsdagens alla VM-kval odds

Skribent: Johan

Skriven den 31 mars, 2009