Viktiga matcher för AIK och BP

:ladbrokes-logo:AIK och Brommapojkarna spelar återigen med kniven mot strupen när den 28:e omgången kompletteras på måndagskvällen.

AIK gästar Halmstad och faktum är att om AIK vinner så talar mycket för att man klarar kontraktet även utan kval. Förlorar man lever man mycket farligt inför avslutningen.
För Brommapojkarna är det sista chansen. Seger i Örebro är ett måste, annars kan man nog börja förbereda sig för Superettan 2011.

Halmstad-AIK 2,25-3,25-3,05
Viktig match i kampen kring kvalstrecket. Tomas Zvirgzdauskas avstängd för Halmstad. Tungt avbräck i de bakre leden för Halmstad. AIK tog en oerhört viktig trea mot Gefle, Walid Atta var tillbaka och visade sin betydelse för Solna-klubben. Med honom och Bangura på planen har de två spelare som kan vinna matcher åt dem. Öppen match på förhand där båda lagen efter förutsättningarna kan vara nöjda med ett oavgjort resultat. Kryss.

IFK Göteborg-Trelleborg 1,70-3,50-4,75
Två lag som har klarat nytt kontrakt och inte har mycket mer än äran att spela för. Gamla Ullevis gräs är fortsatt uselt och kommer inte att gynna hemmalaget. Drugge/Jensen i storform för TFF och de kan definitivt störa Änglarna. Tränarbytet gav ingen omedelbar effekt för BP. Hemma på Ullevi är dock IFK starka trots sin usla säsong och är motiverade favoriter.

Örebro-Brommapojkarna 1,50-3,80-6,50
Skadefritt i ÖSK, vilket varit något som de varit lyckosamma med hela säsongen. Segern mot Gais går inte under kategorin imponerande sådana, men tre poäng är tre poäng och gapet ned till Elfsborg är nu fem pinnar. BP är fast förankrade i botten efter förlusten mot IFK Göteborg. Trepoängare är nu ett måste, och de är tvingade att gå för seger. Kim Odelius avstängd för BP. Ett BP som måste öppna upp sig lär bli en lätt uppgift för ett hemmastarkt ÖSK. Hemmaseger!

Spela allsvenskt på :ladbrokes: