Viktigt möte i Handbolls-EM för Sverige mot Serbien

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll är det en ödesmatch för Sverige i damernas Handbolls-EM. En vinst mot hemmanationen Serbien är oerhört viktigt om man ska vara med och slåss om en plats i slutspelet. Och återigen har svenskorna oddsen emot sig.

Matchstart: 20:10
TV: Sjuan

Efter vinsten mot Danmark och Makedonien inledningsvis var det många som höjde på ögonbrynen och var segervissa inför mötet med Frankrike. Men precis som många gånger förut gick Frankrike segrande ut mötet med siffrorna 17 – 24.

Visserligen gick Sverige vidare till mellanrundan men fick då ?endast? två poäng med sig, samma poäng som Frankrike, Danmark och Serbien. Leder gör de regarande mästarna Norge som allt att döma kommer att ta en plats i slutspelet. Men efter Norge väntas det bli en jämn kamp om den sista slutspelsplatsen.

Med detta som bakgrund är det mycket viktigt att Sverige vinner mot Serbien i kväll. För i nästa omgång väntar Norge och därefter Tjeckien.

Ser man till oddsen så är hemmanationen klar favorit till låga 1,50 gånger pengarna hos Betway. Men om du tror att Sverige kan få sitt målskytte att fungera och överraska som mot Danmark så ger spelbolaget 3,00 gånger pengarna vid en seger.

Oddsen inför Serbien – Sverige

1-X-2
1.50 – 10.00 – 3.00

Halvgardering (1X-12-X2)
1.30 – 1.01 – 2.30

1-2
1.85 – 1.85

Över / Under 47,5 mål
1.85 – 1.85

Oddsen hittar ni hos Betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 december, 2012