Villarreal, Manchester U och Helsingborg kvällens bästa spel

Champions League rullar vidare och under tisdagskvällen ser framförallt Villarreal och Manchester United ut som vinnare.

Lagen möttes i den första rundan på Old Trafford i en match som slutade mållös. Även mötet mellan Celtic och danska Ålborg spelade 0-0 och i de båda matcherna var det främst gästerna som imponerade.

Känslan är dock att just Villarreal och United kommer avancera från grupp E, och i kväll grundläggs avancemanget. Villarreal slår Celtic hemma på El Madrigal medan United tar en knapp seger i Danmark.

Svår uppgift väntar Real
I övrigt tror vi att Zenit kan ställa till en hel del problem för Real Madrid, men om det räcker till en eller tre poäng för Uefacupvinnarna låter vi vara osagt. Andra förmodade vinnare är Arsenal, Fiorentina och Juventus medan Bayern München – Lyon och Fenerbache – Dynamo Kiev känns vidöppna.

Helsingborg vinner skånederby
Hemma i Allsvenskan spelas ett hett skånederby mellan en krisklubb och en betydligt mer harmonisk förening. Formsvaga Malmö FF tar emot Helsingborg som gått som tåget mot slutet. Nu tar HIF en ny trea.


Champions League odds

Odds Malmö FF – Helsingborg

Champions League tabeller och spelschema