Vinn MMA-resa hos Unibet

Den 8:e december kommer Alexander ?The Mauler? Gustafsson att möta Mauricio ?Shogun? Rua i en av hans viktigaste MMA-matcher hittills i karriären. Vill du också se mötet live i Seattle? Var då med och tävla hos Unibet.

Att vara med och tävla om denna MMA-resa är enkelt. Anmäl dig till tävlingen på Unibets webbplats och spela sedan för minst 50 kronor på valfritt spel och du får en lott i tävlingen, både livespel och före start räknas.

När du spelat och anmält dig så får du som sagt en lott. Men vill du öka dina chanser ytterligare så kan du samla upp till fyra lotter till. Och nya lotter får du genom att spela för minst 50 kronor på valfritt spel.

Denna tävling kommer att gälla till och med den 25:e november. Vinnarna kommer att utses den 26:e november, men det är bara en som kommer att vinna resan och få se matchen på plats i Seattle.

Priser i tävlingen

1. Två VIP-biljetter till UFC-galan i Seattle den 8 december. Med resa och fem nätter på hotell.

2-5. En inbjudan för dig och en kompis till vår VIP-kväll den 8 december där du tillsammans med Alex träningskompis Reza ?Maddog? följer Alex live från Seattle, match och dryck samt 300 kr på ditt Unibet-konto ingår.

6-10. Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside

Gå till Unibet för att tävla