Vinnare av Idol (utan Jay Smith)

:ladbrokes-logo::Ladbrokes: betalade tidigt ut vinster till de som spelat på Jay som vinnare av Idol. Redan samma dag som utbetalningarna kom uppgifter om att Jay använt en otillåten drog under tiden som Idol spelades in i strid med TV4:s regler, dock vid ett privat tillfälle. Därefter har Olle gått som tåget i tävlingen och gjort oväntat bra resultat i de undersökningar som gjorts.

Som om det inte vore nog kom idag uppgifter om att Jay skulle ha rökt haschet under Idol-turnén vilket påverkar svenska folket än mer negativt. Trots detta har Ladbrokes inte öppnat spelet igen.

Missa inte:
Eric Saade, Love Generation, Sanna Nielsen, Simon Forsberg, Brolle eller Danny Saucedo – vem vinner Schlagerfestivalen 2011? Ladbrokes har oddsen!

?Vi sitter lugnt i båten. Jay är fortfarande en artist med en kaliber som Idol i Sverige inte tidigare skådat. Givetvis var inte droganklagelsen något positivt för Jay sett till hans chanser att vinna tävlingen men vi tror fortfarande att svenska folket ser hans talang som musiker före något annat och att dem stöttar honom igenom både tävlingen och för att komma till rätta med sina problem? säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef.

Vinnare Idol (utan Jay Smith)
*spela på Idol hos :ladbrokes:
Olle Hedberg 1,36
Minnah Karlsson 2,90