Vinner Helsingborg igen?

:ladbrokes-logo:Tre Allsvenska matcher står på programmet denna onsdagskväll. Åtvidaberg tar bland annat emot serieledande Helsingborg som är favoriter till Ladbrokes 1.65. Malmö FF-Häcken och AIK-Halmstad möts också i intressanta drabbningar.

Fem omgångar spelade, och man brukar tala om att serien satt sig då. Skulle så vara fallet är det många av storlagens supportrar som blir besvikna.

Så här långt har det varit mer enskilda spelare och prestationer som tagit poäng för lagen, än ett eget vägvinnande spel.

Ekenberg, Wanderson och Gerndt har visat sig vara guld värda för sina lag Mjällby, Gais och Gefle.

Nu är dock våren här och planerna kommer bli bättre. Den sjätte omgången är den första veckoomgången.

Åtvidaberg-Helsingborg 5,00-3,60-1,65

Tuff match igen för Åtvid då de återigen ställs mot serieledare. Åtvidaberg är fortfarande mållösa efter 5 omgångar, och ställs här mot Allsvenskans hittills starkaste defensiv i HIF:s endast ett insläppt mål.

Kan bara sluta på ett sätt? Mycket tyder på det. Åtvidaberg saknar en naturlig målskytt och kommer få förlita sig på fasta situationer för att spräcka sin målnolla. Helsingborg storfavoriter på förhand.

Malmö FF-Häcken 1,85-3,40-4,00

Toppmöte. Massor av offensiv kompetens i de båda lagen. Malmö har kanske seglat upp som den hetaste guldkandidaten efter några vassa prestationer. Wilton ser ut att ha kommit tillrätta på mittfältet, vilket kan vara nyckeln till MFF:s framgång i år.

Häcken har absolut krut för att störa Malmö här och det ser öppet ut på förhand. Hemmaplansfavören avgör.

AIK-Halmstad 1,80-3,40-4,00
Gnagets kräftgång fortsätter. Nu har man agerat och värvat en ny brasse som är tänkt att lösa anfallskrisen. Återstår att se om det är lösningen på deras problem, då det egentligen inte stämt någonstans på planen. Maanoja inger inget förtroende längst bak, och sådant smittar av sig.

Halmstad är svårbedömt, då de har spelat ojämnt så här långt. Kapacitet finns definitivt för att störa AIK. Räkna med nerver utanpå de gulsvarta tröjorna här…

Spela på Allsvenskan hos :Ladbrokes:

Kommande matcher i Allsvenskan