Vitryska Premier League och cupen håller igång!

Vitryska Premier League odds & live stream

Vitryska Premier League sticker ut när resten av Europas toppligor har stängt ned. Och hos både Unibet och bet365 kan du spela och följa matcherna live stream.

Vitryska Premier League, Vyssjaja Liga, har dragit ögonen åt sig under denna fotbollstorka. Ligan håller kanske inte högsta klass men just nu kan man inte vara kräsen.

Tre omgångar har spelats av Vyssjaja Liga med Energetik-BGU Minsk i toppen. Dock är det BATE Borisov som dominerat under 2000-talet men missade titeln i fjol och har inlett denna säsong svagt. Dynamo Brest som är mästare har även de inlett ligan svagt vilket banar vägen för en dramatisk säsong.

Det är dock inte bara den vitryska ligan som är igång utan även den inhemska cupen där semifinalerna inleds denna vecka.

Vi har samlat oddsen från de stora spelbolagen på alla matcher, både i den vitryska cupen och ligan. Här hittar du alla matcherna och oddsen.

Betting och live stream på Vyssjaja Liga

Två av spelbolagen som har satsat på vitrysk fotboll är bet365 och Unibet. Båda erbjuder betting på alla matcher samt möjligheten att både spela och se matcherna live stream.

För att se matcherna live stream hos Unibet eller bet365 så krävs ett konto med pengar på. Har du inget nytt konto så använd länken nedan för att gå till ett av spelbolagen för att skapa ett.

Streama & spela på Vitryska Premier League

  • Upp till 1250 kr i spelkrediter
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Minsta insats 50kr och erbjudadet gäller nya kunder
  • Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller
  • Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter