bet365

VM-kvalet: Sverige – Färöarna

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Efter nederlaget mot Österrike måste nu Sverige ladda om inför kvällens möte mot Färöarna på hemmaplan. En match som Sverige måste och bör vinna om man kollar på oddsen.

Matchstart: 19:15
Tv: Tv4, Tv4 Sport Xtra
Odds (1-X-2): 1,02 – 13,00 – 38,00 (Unibet)

Antal mål
Över 1,5 mål: 1,02
Över 2,5 mål: 1,24
Över 3,5 mål: 1,78
Över 4,5 mål: 2,40

Att göra mål
Zlatan Ibrahimovic: 1,35
Ola Toivonen: 1,72
Alexander Kacaniklic: 1,88
Pontus Wernbloom: 2,50

Oddsen är hämtade från Unibet

Vinst mot Färöarna ett måste

När Sverige gästade Färöarna i VM-kvalet hade man svårt att göra mål. Istället var det Färöarna som tog ledningen med 1-0 men Sverige både kvitterade samt reducerade och slutresultatet blev tillslut 2-1 till Sverige, efter mål av Alexander Kacaniklic och Zlatan Ibrahimovic. Men det satt långt inne.

I kväll krävs det dock mer än så. Efter förlusten mot Österrike går Sverige upp på samma poäng som både Irland och Österrike vid seger mot Färöarna. Men Österrike har en avsevärt bättre målskillnad, med åtta mål ned till Sverige, vilket innebär att ett målkalas i kvällens möte med Färöarna är ett måste för att komma ikapp.

Anfalls- och målvaktskris

Inför mötet är både Johan Elmander och Andreas Isaksson avstängda på grund av gula kort mot Österrike. Det gör att Sverige har både anfalls- och målvaktskris.

Målvaktskrisen förvärrades när andramålvakten Kristoffer Nordfeldt linkade av träningen skadad. Som ersättare har Pär Hansson, som tidigare tackat nej, och Daniel Örlund kallats in.

I anfallet så är det fortfarande tunt med Ola Toivonen och Zlatan Ibrahimovic som de enda renodlade anfallarna i truppen. En nödlösning som det har diskuterats kring är att sätta upp mittfältaren Pontus Wernbloom på topp.

Det är även en del tveksamheter kring mittfältaren Rasmus Elm som har problem med magen, och som förövrigt gjorde en svag insats mot Österrike.

Spelbolagen tror på en säker seger

Kvällens måstematch mot Färöarna ska Sverige vinna utan några större problem, frågan är bara med hur mycket. Oddsen talar för en säker seger till Sveriges del och bland annat ger Unibet låga 1,02 gånger pengarna vid en Svensk seger. Skulle det bli mer än fyra mål i matchen ger spelbolaget 1,78 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 juni, 2013