William Hill lanserar en ny bonus och sin nya site

William Hills satsar stort på den svenskan marknaden och har i ett första skede förbättrat sin webbplats ytterligare. Dessutom inför de även en ny registreringsbonus vilket innebär att alla nya kunder hos spelbolaget får upp till 1000 kronor extra när de gör sin första insättning!

I den nya versionen av William Hills webbplats är numera bättre anpassad för den svenska marknaden. Webbplatsen är nu helt på svenska, inte som det var tidigare där vissa delar fortfarande var på engelska, och dessutom har de numer inför decimalform för oddsen enligt den svenska standarden.

Ny site och insättningbonus hos William Hill

Nytt erbjudande: Få 1000 kronor i bonus som ny kund

I samband med lanseringen av den nya webbplatsen så ger William Hill även en insättningsbonus till alla nya kunder, något de tidigare saknat. Det innebär att spelbolaget kommer att matcha din första insättning upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kronor kommer du få ytterligare 1000 kronor att spela för!

Ange koden ?SVWH? när du skapar ditt konto för att få 1000 kr i bonus!

Bli medlem hos William Hill

Betta via mobilen hos William Hill

William Hill har även lanserat en betting-app så att du kan betta via din smartphone, som du kan ladda ned till din Iphone. Har du ingen Iphone så kan du istället besöka http://mobile.williamhill.com/.

Se sport livestream hos William Hill

Du har väll inte heller missat att William Hill även har utökat sin livestreamingavdelning med över 3000 sänindnignar varje år med fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket annat!

Håll utkik William Hill kommer att lansrea nya tjänster och förbättra siten ytterligare framöver, så håll till godo.

Gå till William Hill