Wimbledon: Oddsen för herrarnas semifinaler

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I dag ska herrarnas semifinaler avgöras i Wimbledon med Andy Murray och Novak Djokovic som storfavoriter att avancera till finalen.

Det är väl ingen större överraskning att Andy Murray och Novak Djokovic är storfavoriter i dagens Wimbledon-semifinaler. Juan Martin Del Potro och Jerzy Janowicz var långt ifrån några favoriter att ta hem turneringen på förhand och kommer att  få det mycket tufft i dagens semifinaler.

Oddsen på Djokovic och Murray som vinnare i dagens matcher är otroligt låga till 1,15 respektive 1,17 gånger pengarna hos NordicBet. Men årets turnering har varit full av överraskningar och tror du att det finns chans till en skräll även i dagens semifinaler ligger oddsen kring 5,00 gånger pengarna.

Oddsen inför herrarnas semifinaler i Wimbledon 2013

Tid Match 1 2
14:00 Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro 1,15 5,10
15:30 Jerzy Janowicz – Andy Murray 4.70 1.17

Oddsen är hämtade från NordicBet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 juli, 2013