Wolfsburg – Mönchengladbach spela med Betsafe

:betsafe-logo:I Bundesligans 24:e omgång spelar Wolfsburg hemma mot Mönchengladbach. det kommer att bli en tuff match på Volkswagen Arena. Den forna ligavinnaren Wolfsburg är nere för räkning. Båda lagen ligger i botten av serien och det är en viktig match för båda lagen. Wolfsburg ligger precis ovanför strecket, med Mönchengladbach fyra poäng bakom. En intressant match med mycket som står på spel.

Wolfsburg har en sviktande form med fyra förluster mot topplagen, den senaste tiden. Det är nu dags att trimma formen mot Mönchengladbach så att Wolfsburg inte riskerar att flyttas ned.

Mönchengladbach har haft en tuff säsong och har precis bytt tränare till Lucien Favre. De senaste två matcherna har Mönchengladbach förlorat mot bottenlag. Så Wolfsburg har verkligen chansen att ta hem detta. Mönchengladbach har släppt in flest mål av alla lag i Bundesliga och de lär prioritera försvarsarbetet. Favre inledde med hemmaseger mot  Schalke 04 och det är inte illa. Men nu är det bortamatch och då är det en helt annan sak.

Ny seger för Favre?

Odds hos :betSafe:

20.30 Wolfsburg – Borussia Mönchengladbach

1. 2,00
X. 3,45
2. 3,70