World Cup: Kanada klara guldfavoriter

Det är inte bara SHL-säsongen som har premiär under lördagen utan även World Cup kommer att dra igång på lördagskvällen. En turnering som är stjärnspäckad och med mängder av stjärnor från NHL och givetvis är det Kanada som är favoriter att ta hem turneringen som spelas i Toronto.

I dag är det även dags för World Cup-turneringen att dra igång i Toronto. Under lördagen har vi en match på schemat mellan Team Europa och USA. Mötet mellan Ryssland – Sverige spelas under söndagen med nedsläpp vid klockan 21:00 och oddsen från spelbolagen är jämna. Dock har Ryssland ett stort psykiskt övertag då Sverige inte vunnit mot ryssarna på över 12 år i de stora mästerskapen och inte blev det bättre av Sverige magplask mot Team Europa i genrepet.

Favoriten att vinna hela kalaset är givetvis Kanada. På hemmaplan med små rinkar är det givetvis Kanada som är favoriter att vinna hela turneringen. Hos Unibet kan du just nu spela till låga 1,90 gånger pengarna på att kanadensarna vinner turneringen. Näst därefter är USA favorittippade men till höga 7,00 gånger pengarna. Därefter ger Unibet 8,00 på Ryssland och Sverige som vinnare.

Läs mer om World Cup-turneringen

Vinnaroddsen på World Cup 2016

Odds från Unibet

Kanada1,90
USA7,00
Sverige8,00
Ryssland8,00
Team Nordamerika U2311,00
Finland15,00
Tjeckien31,00
Team Europa46,00