World Cup: Kanada solklar favorit i finalen mot Team Europa

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Sverige föll mot Team Europa som i natt kommer att spela final mot Kanada i World Cup. Finalen kommer att spelas i bästa av tre matcher och givetvis är det Kanada som är solklar favorit och kikar vi på oddsen från Unibet har de redan guldet i sin hand.

Team Europa var ett av de lägsta rankade lagen inför World Cup och förväntningarna var otroligt låga. Men detta europeiska stjärnlag inledde turneringen med att chockvinna över en av turneringsfavoriterna USA med 3-0 för att sedan vinna mot Tjeckien med 3-2 efter övertid. I den sista matchen i gruppspelet så var det Kanada som stod för motståndet och då gick man bet och förlorade med klara 1-4, en match som Kanada vann utan att förta sig. I semifinalen så blev det som bekant Sverige som blev Team Europa nästa offer och på övertid så gjort Thomas Tatar 3-2 till Team Europa och skickade ut Sverige ur turneringen.

Kanada har plöjt igenom turneringen och är ännu obesegrade; 6-0 mot Tjeckien, 4-2 mot USA, 4-1 mot Team Europa och 5-3 mot Ryssland i semifinalen är siffror som imponerar stort. Med tanke på hur enkelt Kanada vann mot Team Europa i gruppspelet så är det svårt att se hur Europa ska kunna vinna en matchserie i bästa av två mot Kanada, vinner man ens en match så är bara det en skräll.

Kikar vi på oddsen från Unibet så är de inne på samma spår, Team Europa har ingen chans i denna finalserien. I nattens första match så ger Unibet låga 1,20 gånger pengarna på en seger och nästan lika låga 1,22 gånger pengarna på att man vinner även det andra mötet. Motsvarande spel på Team Europa hos Unibet är 10,00 på en seger i den första matchen och 9,50 i den andra. Kikar vi även på oddsen att vinna hela finalserien så ger Unibet otroligt låga 1,05 gånger pengarna. Så det är ingen snack om att Unibet räknar med att Kanada tar hem denna finalserie.

Gå till Unibet för att betta på finalserien i World Cup

Oddsen och schemat för finalserien

2016-09-28 02:00 Kanada – Team Europa 1,20 – 8,50 – 10,00
2016-09-30 02:00 Team Europa – Kanada 9,50 – 8,00 – 1,22
2016-10-02 02:00 Kanada – Team Europa (eventuellt)

Oddsen att vinna finalserien

Kanada: 1,05
Team Europa: 10,00

Gå till Unibet för att betta på finalserien i World Cup 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 september, 2016