Zlatan kvar i Barcelona?

Zlatans vara eller icke vara i Barcelona fortsätter efter gårdagens presskonferens i Spanien. Ingen vet egentligen mer om läget idag, men det spekuleras vilt.

Den spanska pressen tror att Barcelona säljer Zlatan så fort de får ett vettigt bud. Anledningen till det ska vara att Barcelona och framförallt Pep Guardiola inte hävdat att Zlatans plats är i Barcelona och ingen annanstans.

Tränaren Pep Guardiola hade ett möte med Zlatan Ibrahimovic under gårdagen och vad som sa där stannar mellan de två. Vilket givetvis ger mer bränsle åt alla spekulationer och oklarheter kring stjärnspelarens plats i det Spanska mästarlaget.

Zlatan är en stjärnspelare och prislappen på honom är hög. Barcelona vill givetvis se till att det stannar så också. Ska man sälja honom vill man ha en rejäl slant. En stor anledning till alla spekulationer är toppspelaren David Villa som utmärkte sig under Fotbolls VM. Många anser att Villa har en given plats i startelvan, vilket gör att Zlatan blir bänkad. Helt klart är i vart fall att konkurrensen inom storlaget är hård. Om Zlatan blir kvar i Barcelona och La Liga är alltså ännu oklart.

Pep Guardiola sa följande: ?Jag har inte sagt att han ska säljas. Men Ibra bestämmer själv vad han vill göra. Han och agenten
bestämmer vad som är bäst för Zlatans framtid.?