Zlatan och Inter i form

På söndag blir det ett riktigt hett möte i England och Premier League. Chelsea ligger på första plats i tabellen och Man United ligger efter tre på 14:e plats. De båda stred om både Champions Leaguetiteln och ligatiteln förra säsongen.

I Serie A tar Torino emot Zlatans Inter och vi tror på bortalaget här. Mourinho, Zlatan och de övriga i Inter verkar ha grymt självförtroende och det genomsyrar hela laget. De blir svårstoppade här, även de flesta lagen i Italien har svårt på bortaplan. Torino ligger precis under i tabellen, men det har å andra sidan bara spelats två omgångar.
Vidare så är Elitserien som bekant igång och vi följer givetvis den med spänning. V Frölunda har inte inlett säsongen på allra bästa sätt. De ligger lite oväntat sist i tabellen, men med hemmais på söndag kanske de kan dra till med första segern för i år. Vi får se hur det går. Spelbart kan vara Modo på hemmaplan mot Södertälje.

Skribent: Christian Svensson

Gillar att spela på fotboll, mest Premier League men även andra ligor. Hockey VM är en årlig favorit som det både tittas och spelas på.

Skriven den 19 september, 2008