Afreeca Freecs – Liiv SANDBOX 1/7, odds, streaming, speltips

Afreeca Freecs
vs
Liiv SANDBOX
21-07-01 11:00 LCK
Liiv SANDBOX
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.10
Vinstchans
Odds för Afreeca Freecs - Liiv SANDBOX
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-01 11:54:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Afreeca Freecs – Liiv SANDBOX i LCK

Med matchstart 11:00 så spelades matchen i LCK mellan Afreeca Freecs och Liiv SANDBOX, den 1 juli.

Oddsen inför Afreeca Freecs - Liiv SANDBOX

Kikade vi på oddsen inför mötet i LCK mellan Afreeca Freecs och Liiv SANDBOX så var Afreeca Freecs oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på Afreeca Freecs som vinnare. Snittoddset på favoriten Afreeca Freecs, hos de 3 spelbolagen, låg på 2,07 gånger pengarna.

Liiv SANDBOX var nederlagstippade i mötet mot Afreeca Freecs och det högsta oddset på Liiv SANDBOX som vinnare hittade du hos bet365 till oddset 2.10. Snittoddset på Liiv SANDBOX som segrare låg på 1,69 gånger pengarna inför matchen.

Inför mötet mellan Afreeca Freecs och Liiv SANDBOX så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Snittoddet hos de 3 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Afreeca Freecs

För Afreeca Freecs så har laget denna säsong i LCK håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta gör att Afreeca Freecs har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har Afreeca Freecs ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Afreeca Freecs ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i LCK så har Afreeca Freecs spelat in 0 poäng på 0 matcher. Afreeca Freecs har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Liiv SANDBOX

På hemmaplan har Liiv SANDBOX fått ihop 0 poäng i LCK denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Liiv SANDBOX i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i LCK. Så här långt så har Liiv SANDBOX därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Liiv SANDBOX har i LCK ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Liiv SANDBOX har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Afreeca Freecs - Liiv SANDBOX

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Afreeca Freecs, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Liiv SANDBOX.