Alliance – Hellbear Smashers 15/5, odds, speltips, livestream

Alliance
vs
Hellbear Smashers
Hellbear Smashers
Odds för Alliance - Hellbear Smashers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 06:57:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Alliance mötte Hellbear Smashers den 21-05-15

Alliance och Hellbear Smashers möttes i DreamLeague DPC EU övre divisionen den 15/5 med matchstart 16:00.

1X2-oddsen på Alliance - Hellbear Smashers

Inför matchen mellan Alliance och Hellbear Smashers i DreamLeague DPC EU övre divisionen så var Alliance spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Alliance hittade du hos Bethard till 1.17 gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,81 att favoriten Alliance skulle vinna matchen.

5.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Hellbear Smashers som vinnare i mötet mot Alliance. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. I snitt så kunde du spela på att Hellbear Smashers gick vinnande ur detta möte till oddset 1,16 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Före avspark mellan Alliance - Hellbear Smashers så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Alliance

Alliance har på hemmaplan i DreamLeague DPC EU övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Alliance har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

0 poäng har Alliance facit så här långt på 0 matcher i DreamLeague DPC EU övre divisionen. På bortaplan har Alliance därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Alliance har spelat under säsongen i DreamLeague DPC EU övre divisionen så har laget kammat hem 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Hellbear Smashers

Hellbear Smashers facit så här långt är 0 inspelade poäng i DreamLeague DPC EU övre divisionen på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Hellbear Smashers ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Hellbear Smashers i DreamLeague DPC EU övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har Hellbear Smashers tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Hellbear Smashers i DreamLeague DPC EU övre divisionen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Hellbear Smashers har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Alliance - Hellbear Smashers

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Alliance, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Hellbear Smashers.