Army Geniuses – Motivade.Trust Gaming 6/5, odds, speltips, streaming

Army Geniuses
vs
Motivade.Trust Gaming
Motivade.Trust Gaming
Bästa matchoddsen
1 6.00
2 1.09
Vinstchans
Odds för Army Geniuses - Motivade.Trust Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-04 20:03:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Army Geniuses – Motivade.Trust Gaming

Matchen spelades i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Army Geniuses och Motivade.Trust Gaming. Mötets matchstart var 07:00 den 6 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Army Geniuses - Motivade.Trust Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Army Geniuses och Motivade.Trust Gaming så var Motivade.Trust Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.09 gånger pengarna på Motivade.Trust Gaming som vinnare. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 6,00 att favoriten Motivade.Trust Gaming skulle vinna matchen.

Army Geniuses var spelbolagens under dog i mötet mot Motivade.Trust Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Army Geniuses gav Unibet till oddset 6.00. Nederlagstippade Army Geniuses var som sagt ingen favorit i mötet mot Motivade.Trust Gaming och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,09.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Army Geniuses och Motivade.Trust Gaming, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Army Geniuses och Motivade.Trust Gaming så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Army Geniuses

Army Geniuses har ett hemmafacit så här lång i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Army Geniuses ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Army Geniuses under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Army Geniuses har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Motivade.Trust Gaming

På hemmaplan har Motivade.Trust Gaming fått ihop 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Army Geniuses har ett facit på bortaplan denna säsong i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Motivade.Trust Gaming därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Motivade.Trust Gaming spelat in 0 poäng denna säsong i event. Motivade.Trust Gaming har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Army Geniuses - Motivade.Trust Gaming

Likaresultatet innebär att Army Geniuses på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Motivade.Trust Gaming har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.