Army Geniuses – Team SMG 15/5, odds, speltips, streaming

Army Geniuses
vs
Team SMG
Team SMG
Bästa matchoddsen
2 1.25
Vinstchans
Odds för Army Geniuses - Team SMG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 22:47:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Army Geniuses – Team SMG i 15 maj

Den 21-05-15 så spelades mötet mellan Army Geniuses – Team SMG i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen, med matchstart klockan 04:00.

Oddsen inför Army Geniuses - Team SMG

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Army Geniuses och Team SMG så var Team SMG oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.25 gånger pengarna på Team SMG som vinnare. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,85 på Team SMG som vinnare mot Army Geniuses.

Army Geniuses var underdogs mot Team SMG och det högsta oddset på nederlagstippade Army Geniuses kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 4.05 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Army Geniuses och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,24 på en seger till Army Geniuses.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Army Geniuses och Team SMG, till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Army Geniuses - Team SMG gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Army Geniuses

På hemmaplan har Army Geniuses samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen. På hemmaplan har Army Geniuses ett snitt på 0 poäng per match.

Army Geniuses har ett bortafacit i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Army Geniuses därmed 0,00 poäng per match.

I Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen har Army Geniuses 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Army Geniuses har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team SMG

Team SMG facit så här långt är 0 inspelade poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen på 0 hemmamatcher. Hemma har Team SMG ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Team SMG i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen. Så här långt så har Team SMG därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Team SMG har spelat i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Team SMG har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Army Geniuses - Team SMG

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Army Geniuses, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team SMG.