AS Monaco Gambit – EXTREMUM 26/2, odds, streaming, speltips

AS Monaco Gambit
vs
EXTREMUM
EXTREMUM
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 3.05
Vinstchans
Odds för AS Monaco Gambit - EXTREMUM
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-25 13:07:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades AS Monaco Gambit – EXTREMUM den 26/2

Matchen mellan AS Monaco Gambit och EXTREMUM i ESL One CIS Online övre divisionen spelades den 26/2 med matchstart kl. 13:55.

Oddsen inför AS Monaco Gambit - EXTREMUM

Inför mötet mellan AS Monaco Gambit - EXTREMUM i ESL One CIS Online övre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till AS Monaco Gambit och betway gav då det bästa oddset till 1.35 gånger pengarna. Favoriten AS Monaco Gambit kunde du i snitt spela på till oddset 3,00 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

EXTREMUM var underdogs mot AS Monaco Gambit och det högsta oddset på nederlagstippade EXTREMUM kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.05 gånger pengarna. Snittoddset på EXTREMUM som segrare låg på 1,35 gånger pengarna inför matchen.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan AS Monaco Gambit - EXTREMUM i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan AS Monaco Gambit - EXTREMUM så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit AS Monaco Gambit

AS Monaco Gambit har på hemmaplan i ESL One CIS Online övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att AS Monaco Gambit i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

AS Monaco Gambit har ett bortafacit i ESL One CIS Online övre divisionen med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att AS Monaco Gambit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har AS Monaco Gambit håvat in 0 poäng under säsongen i event. AS Monaco Gambit har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit EXTREMUM

På 0 matcher i ESL One CIS Online övre divisionen har EXTREMUM nu 0 insamlade poäng. EXTREMUM har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

AS Monaco Gambit har ett facit på bortaplan denna säsong i ESL One CIS Online övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

EXTREMUM har på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online övre divisionen tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för AS Monaco Gambit - EXTREMUM

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för AS Monaco Gambit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. EXTREMUM har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.