BDS Esport – CYCLOPS athlete gaming 15/5, odds, stream, speltips

BDS Esport
vs
CYCLOPS athlete gaming
21-05-15 16:30 Six Invitational
CYCLOPS athlete gaming
Bästa matchoddsen
1 1.12
2 5.50
Vinstchans
Odds för BDS Esport - CYCLOPS athlete gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo BDS Esport – CYCLOPS athlete gaming i 15 maj

BDS Esport och CYCLOPS athlete gaming i Six Invitational med matchstart 16:30 den15 maj.

Oddsen inför BDS Esport - CYCLOPS athlete gaming

Inför mötet mellan BDS Esport - CYCLOPS athlete gaming i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till BDS Esport och Unibet gav då det bästa oddset till 1.12 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten BDS Esport, hos de 2 spelbolagen, låg på 5,25 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på CYCLOPS athlete gaming som vinnare, till oddset 5.50 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att CYCLOPS athlete gaming gick vinnande ur detta möte till oddset 1,12 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att BDS Esport och CYCLOPS athlete gaming skulle kryssa i mötet. Före avspark mellan BDS Esport - CYCLOPS athlete gaming så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit BDS Esport

BDS Esport har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu BDS Esport ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har BDS Esport under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att BDS Esport har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

BDS Esport har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. BDS Esport har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit CYCLOPS athlete gaming

CYCLOPS athlete gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Detta innebär att BDS Esport i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har CYCLOPS athlete gaming under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har CYCLOPS athlete gaming därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

CYCLOPS athlete gaming har i Six Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. CYCLOPS athlete gaming har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för BDS Esport - CYCLOPS athlete gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för BDS Esport har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. CYCLOPS athlete gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.