BDS Esport – Ninjas in Pyjamas 19/5, odds, stream, speltips

BDS Esport
vs
Ninjas in Pyjamas
21-05-19 12:00 Six Invitational
Ninjas in Pyjamas
Bästa matchoddsen
1 1.33
2 3.00
Vinstchans
Odds för BDS Esport - Ninjas in Pyjamas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:14:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta BDS Esport – Ninjas in Pyjamas i Six Invitational

Matchen mellan BDS Esport och Ninjas in Pyjamas i Six Invitational spelades den 19/5 med matchstart kl. 12:00.

1X2-oddsen på BDS Esport - Ninjas in Pyjamas

Inför mötet mellan BDS Esport - Ninjas in Pyjamas i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till BDS Esport och Unibet gav då det bästa oddset till 1.33 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,00 att favoriten BDS Esport skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Ninjas in Pyjamas låg som högst på 3.00 hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,33 gånger pengarna på Ninjas in Pyjamas som vinnare.

Ett spel på krysset mellan BDS Esport och Ninjas in Pyjamas gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit BDS Esport

Hemmalaget BDS Esport har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu BDS Esport ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har BDS Esport tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att BDS Esport har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

BDS Esport har ett facit denna säsong i Six Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. BDS Esport har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Ninjas in Pyjamas

På 0 matcher i Six Invitational har Ninjas in Pyjamas nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att BDS Esport i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Ninjas in Pyjamas har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. Och detta innebär att BDS Esport har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher Ninjas in Pyjamas har spelat i Six Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för BDS Esport - Ninjas in Pyjamas

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BDS Esport, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Ninjas in Pyjamas.