BDS Esport – Team Liquid 15/5, odds, stream, speltips

BDS Esport
vs
Team Liquid
21-05-15 10:30 Six Invitational
Team Liquid
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.05
Vinstchans
Odds för BDS Esport - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 07:46:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

BDS Esport – Team Liquid i Six Invitational

Den 21-05-15 så spelades mötet mellan BDS Esport – Team Liquid i Six Invitational, med matchstart klockan 10:30.

De bästa & högsta oddsen inför BDS Esport - Team Liquid

Inför mötet mellan BDS Esport - Team Liquid i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till BDS Esport och Unibet gav då det bästa oddset till 1.72 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,03 att BDS Esport, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade Team Liquid låg som högst på 2.05 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Liquid och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,69 på en seger till Team Liquid.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan BDS Esport och Team Liquid till det högsta oddset hos . Att BDS Esport - Team Liquid skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit BDS Esport

På 0 spelade matcher har BDS Esport nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att BDS Esport i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har BDS Esport under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har BDS Esport därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har BDS Esport håvat in 0 poäng under säsongen i event. BDS Esport har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har denna säsongen i Six Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Team Liquid ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Team Liquid har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. På bortaplan har Team Liquid tagit 0,00 poäng per spelad match.

Team Liquid har i Six Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Detta gör att Team Liquid har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för BDS Esport - Team Liquid

Likaresultatet innebär att BDS Esport på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Team Liquid har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.