BDS Esport – Team One Esports 13/5, odds, stream, speltips

BDS Esport
vs
Team One Esports
21-05-13 15:00 Six Invitational
Team One Esports
Bästa matchoddsen
1 1.37
2 2.95
Vinstchans
Odds för BDS Esport - Team One Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades BDS Esport – Team One Esports den 13/5

BDS Esport och Team One Esports möttes i Six Invitational den 13/5 med matchstart 15:00.

Oddsen inför BDS Esport - Team One Esports

På matchen i Six Invitational mellan BDS Esport och Team One Esports så höll spelbolagen BDS Esport som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.37 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till BDS Esport på 2,93 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade Team One Esports låg som högst på 2.95 hos betway. Nederlagstippade Team One Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot BDS Esport och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,36.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att BDS Esport och Team One Esports skulle kryssa i mötet. Inför matchstart mellan BDS Esport och Team One Esports så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit BDS Esport

BDS Esport har ett hemmafacit så här lång i Six Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att BDS Esport har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har BDS Esport under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att BDS Esport har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har BDS Esport än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Team One Esports

Team One Esports har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Team One Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Six Invitational på 0 spelade matcher. Detta gör att BDS Esport har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Team One Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Team One Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för BDS Esport - Team One Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BDS Esport, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Team One Esports.