beastcoast – Infinity Esports 5/5, odds, speltips, livestream

beastcoast
vs
Infinity Esports
Infinity Esports
Bästa matchoddsen
1 1.21
2 3.90
Vinstchans
Odds för beastcoast - Infinity Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-03 21:16:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades beastcoast – Infinity Esports

Den 21-05-05 så spelades mötet mellan beastcoast – Infinity Esports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen, med matchstart klockan 22:00.

Oddsen inför beastcoast - Infinity Esports

Inför matchen mellan beastcoast och Infinity Esports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var beastcoast spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på beastcoast hittade du hos Unibet till 1.21 gånger pengarna. Favoriten beastcoast kunde du i snitt spela på till oddset 3,90 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Infinity Esports var spelbolagens under dog i mötet mot beastcoast i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Infinity Esports gav Unibet till oddset 3.90. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,21 att Infinity Esports skulle vinna matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan beastcoast och Infinity Esports, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan beastcoast och Infinity Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit beastcoast

Beastcoast hemmafacit så här långt i OGA DPC SA Regional League övre divisionen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har beastcoast tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har beastcoast därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher beastcoast har spelat denna säsong i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så har laget tagit 0 poäng. Per match har beastcoast ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Infinity Esports

På hemmaplan har Infinity Esports fått ihop 0 poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Infinity Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i OGA DPC SA Regional League övre divisionen på 0 spelade matcher. Och detta innebär att beastcoast har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Infinity Esports har i OGA DPC SA Regional League övre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Infinity Esports har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för beastcoast - Infinity Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för beastcoast, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Infinity Esports.