beastcoast – SG e-sports 14/5, odds, speltips, livestream

beastcoast
vs
SG e-sports
SG e-sports
Bästa matchoddsen
1 1.09
2 6.00
Vinstchans
Odds för beastcoast - SG e-sports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 23:37:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Beastcoast – SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen

Med matchstart 22:00 så spelades matchen i OGA DPC SA Regional League övre divisionen mellan beastcoast och SG e-sports, den 14 maj.

De bästa oddsen inför beastcoast - SG e-sports

Inför matchen mellan beastcoast och SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen så var beastcoast spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på beastcoast hittade du hos Unibet till 1.09 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 6,00 att favoriten beastcoast skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade SG e-sports låg som högst på 6.00 hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,09 på SG e-sports som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan beastcoast och SG e-sports, till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit beastcoast

Beastcoast har tagit 0 poäng så här långt i OGA DPC SA Regional League övre divisionen på 0 spelade matcher. Detta gör att beastcoast har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har beastcoast tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att beastcoast har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I OGA DPC SA Regional League övre divisionen har beastcoast denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har beastcoast ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit SG e-sports

SG e-sports har ett facit i OGA DPC SA Regional League övre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att beastcoast i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har SG e-sports i OGA DPC SA Regional League övre divisionen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att SG e-sports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher SG e-sports har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för beastcoast - SG e-sports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för beastcoast har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. SG e-sports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.