BIG – EURONICS Gaming 29/6, odds, streaming, speltips

BIG
vs
EURONICS Gaming
21-06-29 20:00 Prime League Pro Division
EURONICS Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.15
2 4.75
Vinstchans
Odds för BIG - EURONICS Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:28:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta BIG – EURONICS Gaming i Prime League Pro Division

BIG och EURONICS Gaming möttes i Prime League Pro Division den 29/6 med matchstart 20:00.

De bästa oddsen inför BIG - EURONICS Gaming

Inför mötet mellan BIG - EURONICS Gaming i Prime League Pro Division så talade spelbolagens odds för en seger till BIG och Unibet gav då det bästa oddset till 1.15 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,69 att BIG, favoriten hos de 5 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

EURONICS Gaming var underdogs mot BIG och det högsta oddset på nederlagstippade EURONICS Gaming kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 4.75 gånger pengarna. Snittoddset på EURONICS Gaming som segrare låg på 1,14 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan BIG och EURONICS Gaming till det högsta oddset hos . Att BIG - EURONICS Gaming skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit BIG

För BIG så har laget denna säsong i Prime League Pro Division håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har BIG ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har BIG facit så här långt på 0 matcher i Prime League Pro Division. Detta innebär att BIG har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Under säsongen i Prime League Pro Division så har BIG spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att BIG har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit EURONICS Gaming

EURONICS Gaming har i Prime League Pro Division 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att BIG i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har EURONICS Gaming i Prime League Pro Division tagit 0 poäng på 0 matcher. EURONICS Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher har EURONICS Gaming spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för BIG - EURONICS Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BIG, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för EURONICS Gaming.