BINOMISTAS – Inverse 24/6, odds, speltips, streaming

BINOMISTAS
vs
Inverse
Inverse
Bästa matchoddsen
1 1.28
2 4.00
Vinstchans
Odds för BINOMISTAS - Inverse
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 17:05:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades BINOMISTAS – Inverse i The International SA Qual.

BINOMISTAS och Inverse gjorde upp den 24 juni. Matchen spelades i The International SA Qual. med matchstart 18:00.

1X2-oddsen på BINOMISTAS - Inverse

På matchen i The International SA Qual. mellan BINOMISTAS och Inverse så höll spelbolagen BINOMISTAS som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.28 hos betway. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,84 på BINOMISTAS som vinnare mot Inverse.

Oddset på nederlagstippade Inverse låg som högst på 4.00 hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,21 på Inverse som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan BINOMISTAS och Inverse kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan BINOMISTAS - Inverse så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit BINOMISTAS

För BINOMISTAS så har laget denna säsong i The International SA Qual. håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att BINOMISTAS i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har BINOMISTAS under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Detta innebär att BINOMISTAS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

BINOMISTAS har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. BINOMISTAS har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Inverse

Inverse har i The International SA Qual. 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Inverse har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i The International SA Qual. har Inverse ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Inverse har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

0 poäng har Inverse tagit i The International SA Qual. under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för BINOMISTAS - Inverse

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BINOMISTAS, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Inverse.