Black N Yellow – 4 Zoomers 18/5, odds, speltips, live stream

Black N Yellow
vs
4 Zoomers
4 Zoomers
Bästa matchoddsen
2 1.24
Vinstchans
Odds för Black N Yellow - 4 Zoomers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 21:45:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Black N Yellow – 4 Zoomers i 18 maj

Den 21-05-18 så spelades mötet mellan Black N Yellow – 4 Zoomers i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen, med matchstart klockan 22:00.

1X2-oddsen på Black N Yellow - 4 Zoomers

Inför matchen mellan Black N Yellow och 4 Zoomers i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så var 4 Zoomers spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på 4 Zoomers hittade du hos Unibet till 1.24 gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,08 att favoriten 4 Zoomers skulle vinna matchen.

Bethard gav det högsta odds på Black N Yellow, som var nederlagstippade mot 4 Zoomers, till 4.25 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Black N Yellow och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,21 på en seger till Black N Yellow.

Inför mötet mellan Black N Yellow och 4 Zoomers så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Black N Yellow

Black N Yellow har på hemmaplan i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Black N Yellow ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Black N Yellow under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Och detta gör att Black N Yellow har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen så har Black N Yellow spelat in 0 poäng på 0 matcher. Black N Yellow har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit 4 Zoomers

4 Zoomers har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen. Detta innebär att 4 Zoomers har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Black N Yellow har ett facit på bortaplan denna säsong i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har 4 Zoomers därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

4 Zoomers har i Dota Pro Circuit - Nordamerika övre divisionen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. 4 Zoomers har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Black N Yellow - 4 Zoomers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Black N Yellow har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. 4 Zoomers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.