Black Star Gaming – CTRL PLAY 26/6, odds, speltips, live stream

Black Star Gaming
vs
CTRL PLAY
21-06-26 14:00 LCL
CTRL PLAY
Bästa matchoddsen
1 1.95
Vinstchans
Odds för Black Star Gaming - CTRL PLAY
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 11:19:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Black Star Gaming mötte CTRL PLAY den 21-06-26

Black Star Gaming och CTRL PLAY i LCL med matchstart 14:00 den26 juni.

De bästa oddsen inför Black Star Gaming - CTRL PLAY

Inför mötet mellan Black Star Gaming - CTRL PLAY i LCL så talade spelbolagens odds för en seger till CTRL PLAY och Bethard gav då det bästa oddset till 1.95 gånger pengarna. Favoriten CTRL PLAY kunde du i snitt spela på till oddset 1,89 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett spel på Black Star Gaming, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 1.95 gånger pengarna hos Unibet. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,86 att Black Star Gaming skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Black Star Gaming och CTRL PLAY gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Black Star Gaming

På hemmaplan har Black Star Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LCL. Detta innebär att Black Star Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Black Star Gaming har ett bortafacit i LCL med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Black Star Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har Black Star Gaming håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har Black Star Gaming ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit CTRL PLAY

CTRL PLAY har ett hemmafacit i LCL spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i LCL har CTRL PLAY ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Black Star Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

I LCL har CTRL PLAY under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. CTRL PLAY har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Black Star Gaming - CTRL PLAY

Likaresultatet innebär att Black Star Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. CTRL PLAY har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.