Blackburn – Manchester City 4/1, odds, stream, speltips

Bästa matchoddsen
1 9.50
X 5.30
2 1.28
Vinstchans
Odds för Blackburn - Manchester City
1-X-2 - Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Svenska Spel
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2014-01-03 12:34:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Blackburn – Manchester City avspark 4 januari

Mötet i FA-cupen mellan Blackburn och Manchester City spelades den 4/1 avspark med start kl. 13:45.

Oddsen inför Blackburn - Manchester City

Inför mötet mellan Blackburn - Manchester City i FA-cupen så talade spelbolagens odds för en seger till Manchester City och Unibet gav då det bästa oddset till 1.28 gånger pengarna. Manchester City var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 9,00 gånger pengarna.

Blackburn var nederlagstippade i mötet mot Manchester City och det högsta oddset på Blackburn som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 9.50. Snittoddset på att underdogen Blackburn skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,25 gånger pengarna inför mötet mot Manchester City.

Ett kryss mellan Blackburn och Manchester City gav som högst 5.30 gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos Unibet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 5,30 gånger pengarna.

Poängfacit Blackburn

Blackburn hemmafacit så här långt i FA-cupen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Blackburn har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Blackburn har ett bortafacit under säsongen i FA-cupen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Blackburn har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I FA-cupen har Blackburn denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Det gör att Blackburn har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Manchester City

Manchester City har ett hemmafacit i FA-cupen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Manchester City i FA-cupen tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Blackburn har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I FA-cupen har Manchester City under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Blackburn - Manchester City

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Blackburn, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Manchester City.