Bournemouth – Manchester City 2/3, odds, livestream, speltips

Bournemouth
vs
Manchester City
2019-03-02 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Bournemouth – Manchester City
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 03-02-2019 16:00

Bournemouth will be visited by Manchester City in Premier League on the 2 mars for a match starting at 16:00.

Bournemouth – Manchester City speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett spel på. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Bournemouth-Manchester City eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att betta på någon annan match än Bournemouth-Manchester City.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Bournemouth har gjort 11 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,83 mål/match.  Under säsongen som har gått har Bournemouth släppt in totalt 7 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Bournemouth släppt in 1,17 mål per match i snitt.

På de 5 bortamatcher som Manchester City spelat denna säsong i Premier League har laget gjort 9 mål, vilket ger ett snitt på 1,80 mål per match. Manchester City har på de 5 bortamatcher man spelat i Premier League släppt in 1 mål och har ett snitt på 0,20 insläppta mål per match.

Totalt har Bournemouth producerat 21 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Bournemouth ett snitt på 1,75 gjorda mål per match. Bournemouth har under säsongen släppt in totalt 16 mål i ligan på de 12 matcher som spelats.

Offensivt har Manchester City gjort 3,00 mål per match i Premier League på de 12 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Manchester City släppt in 0,42 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.