Brame – Chicken Fighters 17/5, odds, speltips, stream

Brame
vs
Chicken Fighters
21-05-17 10:00 Pinn. Cup
Chicken Fighters
Bästa matchoddsen
1 1.90
Vinstchans
Odds för Brame - Chicken Fighters
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:52:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Brame – Chicken Fighters i Pinn. Cup

Brame och Chicken Fighters i Pinn. Cup med matchstart 10:00 den17 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Brame - Chicken Fighters

Inför matchen mellan Brame och Chicken Fighters i Pinn. Cup så var Brame spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Brame hittade du hos Unibet till 1.90 gånger pengarna. Favoriten Brame kunde du i snitt spela på till oddset 1,91 gånger pengarna som vinnare hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Chicken Fighters var spelbolagens under dog i mötet mot Brame i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Chicken Fighters gav Bethard till oddset 1.95. Nederlagstippade Chicken Fighters var som sagt ingen favorit i mötet mot Brame och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,78.

Inför mötet mellan Brame och Chicken Fighters så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Brame

På 0 spelade matcher har Brame nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att Brame i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Brame har på bortaplan i Pinn. Cup denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Brame därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Brame har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Det gör att Brame har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Chicken Fighters

På 0 matcher i Pinn. Cup har Chicken Fighters nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Brame i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Chicken Fighters i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Pinn. Cup. Och detta innebär att Brame har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har Chicken Fighters tagit i Pinn. Cup under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Chicken Fighters har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Brame - Chicken Fighters

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Brame, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chicken Fighters.