Brame – Team Spirit 19/5, odds, speltips, stream

Brame
vs
Team Spirit
21-05-19 10:00 Pinn. Cup
Team Spirit
Bästa matchoddsen
2 1.24
Vinstchans
Odds för Brame - Team Spirit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Brame – Team Spirit

Brame och Team Spirit möttes den 21-05-19 med matchstart 10:00 i Pinn. Cup.

De bästa & högsta oddsen inför Brame - Team Spirit

Kikade vi på oddsen inför mötet i Pinn. Cup mellan Brame och Team Spirit så var Team Spirit oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.24 gånger pengarna på Team Spirit som vinnare. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 3,78 på Team Spirit som vinnare mot Brame.

Brame var nederlagstippade i mötet mot Team Spirit och det högsta oddset på Brame som vinnare hittade du hos Bethard till oddset 3.80. Snittoddset på Brame som segrare låg på 1,21 gånger pengarna inför matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Brame och Team Spirit kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Brame - Team Spirit.

Poängfacit Brame

Brame har tagit 0 poäng så här långt i Pinn. Cup på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Brame har ett bortafacit under säsongen i Pinn. Cup med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Brame har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Pinn. Cup har Brame 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Brame har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit har ett hemmafacit i Pinn. Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Team Spirit har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Team Spirit har ett facit med 0 poäng i Pinn. Cup på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Team Spirit därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Team Spirit har i Pinn. Cup 0 poäng på 0 matcher totalt. Team Spirit har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Brame - Team Spirit

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Brame, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit.