Brame – Vikin.gg 13/5, odds, speltips, stream

Brame
vs
Vikin.gg
21-05-13 14:00 Pinn. Cup
Vikin.gg
Bästa matchoddsen
1 2.50
Vinstchans
Odds för Brame - Vikin.gg
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 13:04:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Brame – Vikin.gg i Pinn. Cup

Matchen mellan Brame och Vikin.gg i Pinn. Cup spelades den 13/5 med matchstart kl. 14:00.

De bästa & högsta oddsen inför Brame - Vikin.gg

På matchen i Pinn. Cup mellan Brame och Vikin.gg så höll spelbolagen Vikin.gg som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.48 hos Bethard. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,43 på Vikin.gg som vinnare mot Brame.

Brame var nederlagstippade i mötet mot Vikin.gg och det högsta oddset på Brame som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.50. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 1,48 på Brame som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Brame och Vikin.gg gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Brame

Brame hemmafacit så här långt i Pinn. Cup är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Brame har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Brame har på bortaplan i Pinn. Cup denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Brame har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Pinn. Cup har Brame denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Vikin.gg

Vikin.gg har ett facit i Pinn. Cup där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Brame i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Vikin.gg i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Pinn. Cup. Så här långt så har Vikin.gg därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Vikin.gg tagit i Pinn. Cup under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Vikin.gg har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Brame - Vikin.gg

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Brame och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Vikin.gg på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.