Burning Core – SoftBank Hawks 27/6, odds, live stream, speltips

Burning Core
vs
SoftBank Hawks
21-06-27 04:00 LJL
SoftBank Hawks
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.75
Vinstchans
Odds för Burning Core - SoftBank Hawks
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 17:56:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Burning Core – SoftBank Hawks matchstart 27 juni

Matchen spelades i LJL mellan Burning Core och SoftBank Hawks. Mötets matchstart var 04:00 den 27 juni.

De bästa & högsta oddsen inför Burning Core - SoftBank Hawks

Inför mötet mellan Burning Core - SoftBank Hawks i LJL så talade spelbolagens odds för en seger till SoftBank Hawks och Unibet gav då det bästa oddset till 1.75 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till SoftBank Hawks på 1,91 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade Burning Core så kunde du spela på det högsta oddset 2.00 som du hittade hos Unibet. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,69 att Burning Core skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Burning Core och SoftBank Hawks gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Burning Core - SoftBank Hawks.

Poängfacit Burning Core

Burning Core har ett hemmafacit så här lång i LJL där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Burning Core ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Burning Core har ett bortafacit under säsongen i LJL med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Under säsongen i LJL så har Burning Core spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Burning Core ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit SoftBank Hawks

SoftBank Hawks facit så här långt är 0 inspelade poäng i LJL på 0 hemmamatcher. SoftBank Hawks har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har SoftBank Hawks i LJL tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har SoftBank Hawks tagit 0,00 poäng per spelad match.

I LJL har SoftBank Hawks under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Burning Core - SoftBank Hawks

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Burning Core, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SoftBank Hawks.