CDEC Gaming – Phoenix Gaming 17/5, odds, livestream, speltips

CDEC
vs
Phoenix Gaming
Phoenix Gaming
Bästa matchoddsen
1 2.20
2 1.60
Vinstchans
Odds för CDEC Gaming - Phoenix Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 18:55:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades CDEC Gaming – Phoenix Gaming den 17/5

Den 21-05-17 så spelades mötet mellan CDEC Gaming – Phoenix Gaming i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen, med matchstart klockan 07:00.

Oddsen inför CDEC Gaming - Phoenix Gaming

Inför matchen mellan CDEC Gaming och Phoenix Gaming i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen så var Phoenix Gaming spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Phoenix Gaming hittade du hos Unibet till 1.60 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Phoenix Gaming, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,20 gånger pengarna.

CDEC Gaming var nederlagstippade i mötet mot Phoenix Gaming och det högsta oddset på CDEC Gaming som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.20. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,60 att CDEC Gaming skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan CDEC Gaming och Phoenix Gaming kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit CDEC Gaming

Hemmalaget CDEC Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

CDEC Gaming har på bortaplan i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att CDEC Gaming har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher så har CDEC Gaming håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Phoenix Gaming

Phoenix Gaming har ett facit i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen har Phoenix Gaming ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att CDEC Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Phoenix Gaming har i Dota Pro Circuit - Kina lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Phoenix Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för CDEC Gaming - Phoenix Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för CDEC Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Phoenix Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.