Chelsea – Burnley 20/4, odds, live stream, speltips

Chelsea
vs
Burnley
2019-04-20 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chelsea – Burnley
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 04-20-2019 16:00

Matchen mellan Chelsea – Burnley spelas den 20 april i Premier League, med avspark vid klockan 16:00.

Chelsea – Burnley speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Chelsea-Burnley, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Chelsea-Burnley, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Chelsea har ett målsnitt på 2,40 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. På hemmaplan har Chelsea släppt in 1,20 mål i genomsnitt denna säsongen i Premier League.

På bortaplan har Burnley denna säsong ett facit med 4 gjorda mål på 5 spelade matcher. På bortaplan har Burnley i genomsnitt släppt in 2,20 mål på de 5 bortamatcher man spelat.

Under denna säsongen i Premier League har Chelsea gjort totalt 20 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,22 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Chelsea ett snitt på 0,78 insläppta mål per match, på de 9 matcher som spelats.

Offensivt har Burnley gjort 1,11 mål per match i Premier League på de 9 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Burnley, på 9 spelade matcher, släppt in 1,89 mål i snitt per match.