Chelsea – Everton 11/11, odds, live stream, speltips

Chelsea
vs
Everton
2018-11-11 15:15 Premier League TV: Viasat Sport Premium
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chelsea – Everton
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-12 13:23:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 11-11-2018 15:15

Everton gästar Chelsea i Premier League med avspark 15:15 den 11/11. Se matchen i Viasat Sport Premium.

Chelsea - Everton speltips

På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Chelsea-Everton speltips. Bettingtips på andra matcher än Chelsea-Everton hittar du i menyn under ”speltips”.

Chelsea är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget SuperLenny ger just nu det bästa oddset till 1.70 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Everton utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos SuperLenny som just nu ger det bästa och högsta oddset till 3.65 gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Chelsea - Everton jämför du nedan

Vi listar de bästa oddsen på Chelsea - Everton nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På de 5 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Chelsea gjort totalt 12 mål, ett snitt på 2,40 gjorda mål per match. På de 5 hemmamatcher som Chelsea spelat denna säsong så har man släppt in 6 mål totalt och per match blir det 1,20 mål i snitt.

Under säsongen i Premier League har Everton gjort 6 mål på de 4 bortamatcher man spelat. Everton har på bortaplan släppt in 7 mål i Premier League. På de 4 bortamatcher som Everton spelat så har man ett genomsnitt på 1,75 insläppta mål.

Totalt har Chelsea producerat 20 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 9 matcher laget spelat så har Chelsea ett snitt på 2,22 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Chelsea ett facit med 7 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har Chelsea släppt in 0,78 mål per match.

Per match har Everton i snitt producerat 1,63 mål framåt på de 8 matcher som spelats i Premier League. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Everton släppt in 1,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 8 matcher som har spelats.