Chicken Fighters – Level UP 15/5, odds, speltips, livestream

Chicken Fighters
vs
Level UP
Level UP
Bästa matchoddsen
1 1.70
2 2.05
Vinstchans
Odds för Chicken Fighters - Level UP
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 20:37:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Chicken Fighters – Level UP den 15/5

Chicken Fighters och Level UP gjorde upp den 15 maj. Matchen spelades i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med matchstart 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Chicken Fighters - Level UP

Inför mötet mellan Chicken Fighters - Level UP i DreamLeague DPC EU lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till Chicken Fighters och Unibet gav då det bästa oddset till 1.70 gånger pengarna. Favoriten Chicken Fighters kunde du i snitt spela på till oddset 2,05 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Level UP som vinnare, till oddset 2.05 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,70 gånger pengarna på Level UP som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Chicken Fighters och Level UP gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Chicken Fighters

Chicken Fighters har ett hemmafacit så här lång i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Chicken Fighters ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Chicken Fighters tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Chicken Fighters har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Chicken Fighters har ett facit denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Chicken Fighters har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Level UP

Level UP har ett facit i DreamLeague DPC EU lägre divisionen där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Chicken Fighters i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Level UP ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har Level UP tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Level UP spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Chicken Fighters - Level UP

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Chicken Fighters och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Level UP på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.