Chiefs Esports Club – PEACE 23/7, odds, speltips, livestream

Chiefs Esports Club
vs
PEACE
21-07-23 10:00 LCO
PEACE
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.05
Vinstchans
Odds för Chiefs Esports Club - PEACE
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-22 08:35:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Chiefs Esports Club – PEACE i LCO

Chiefs Esports Club och PEACE gjorde upp den 23 juli. Matchen spelades i LCO med matchstart 10:00.

1X2-oddsen på Chiefs Esports Club - PEACE

På matchen i LCO mellan Chiefs Esports Club och PEACE så höll spelbolagen Chiefs Esports Club som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Chiefs Esports Club på 2,00 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Betway gav det högsta odds på PEACE, som var nederlagstippade mot Chiefs Esports Club, till 2.05 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till PEACE och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,73 på en seger till PEACE.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Chiefs Esports Club och PEACE, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Chiefs Esports Club och PEACE så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Chiefs Esports Club

Chiefs Esports Club har ett hemmafacit så här lång i LCO där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Chiefs Esports Club ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Chiefs Esports Club ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Chiefs Esports Club därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har Chiefs Esports Club håvat in 0 poäng under säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit PEACE

PEACE har i LCO 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

PEACE har ett facit med 0 poäng i LCO på 0 spelade bortamatcher. PEACE har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

PEACE har i LCO ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. PEACE har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Chiefs Esports Club - PEACE

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Chiefs Esports Club har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. PEACE har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.