Crewmates – Omega Gaming 14/5, odds, live stream, speltips

Crewmates
vs
Omega Gaming
Omega Gaming
Odds för Crewmates - Omega Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 04:58:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Crewmates – Omega Gaming

Mötet i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Crewmates och Omega Gaming spelades den 14/5 matchstart med start kl. 16:00.

Oddsen inför Crewmates - Omega Gaming

På matchen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Crewmates och Omega Gaming så höll spelbolagen Omega Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.80 hos Bethard. I snitt så gav 4 spelbolag oddset 1,98 på att favoriten Omega Gaming skulle utgå med seger.

2.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Crewmates som vinnare i mötet mot Omega Gaming. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. Snittoddset på Crewmates som segrare låg på 1,77 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan Crewmates och Omega Gaming gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Snittoddet hos de 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Crewmates

Hemmalaget Crewmates har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att Crewmates har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Crewmates har ett bortafacit under säsongen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har Crewmates med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Crewmates har spelat denna säsong i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Crewmates har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Omega Gaming

På hemmaplan har Omega Gaming fått ihop 0 poäng i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Omega Gaming ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På 0 matcher har Omega Gaming under säsong tagit 0 poäng i event. Omega Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I OGA DPC SA Regional League lägre divisionen har Omega Gaming under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Crewmates - Omega Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Crewmates, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Omega Gaming.